Waarom horeca coaching?
Met 40 jaar horeca- ervaring met eigen horecazaken en ook internationaal twaalf zaken succesvol te hebben gecoacht, is The Ostrich international hospitality consultancy, uw partner in al haar facetten voor horeca upgrading, voor telkens een steeds beter lopend horecabedrijf.
Ik, Lucy Geurtsen heb altijd al een grote passie voor de horeca gehad, met veel ervaring in alle horecadisciplines. Deze brede ervaring en passie wil ik dan ook graag met u en uw organisatie delen.
Waarom deze ervaring delen?Toen ikzelf begon met de horeca was het soms vallen en opstaan om de horeca business te overleven, dit lukte telkens door soms harde en wijze lessen. Terugkijkend was het gemakkelijker geweest als er toen ook een ervaringsdeskundige naast mij had gestaan op deze momenten.
Dit is dan ook de voornaamste reden die mij drijft anderen te helpen en te behouden voor complexe situaties die goed en eenvoudig op te lossen zijn.
Van het realiseren van een betere klantbeleving tot verbeteringen in de keuken, alles komt aanbod door een uitgebreide upgradingschecklist, die telkens weer voor verbeterende en succesvolle veranderingen hebben gezorgd voor mijn referenties.
Iedere wens wordt afgestemd op een passend budget, zodat het ook voor zowel midden als klein bedrijf dragelijk is naar draagkracht, want geld mag nooit succes in de weg staan, zodat iedereen zich kan en mag ontwikkelen in het prachtige horecavak.
The Ostrich met internationale ervaring in horeca advies en coaching streeft telkens naar de beste kwaliteit en de beste service voor u en uw gasten!
|